Cel mai urât telefon Blackberry ar putea fi și cel mai inovator. Primele imagini cu ”Windermere”

, 03 Iun, 21:17

Blackberry ar putea pregăti lansarea unui nou smartphone. Acesta poartă numele de cod ”Windermere” și nu are un aspect deloc plăcut. Totuși, el ar putea revoluționa conceptul de telefon cu tastatură QWERTY, potrivit BGR.

blackberry windermere

Telefonul este mult mai lat decât orice alt smartphone produs vreodată de Blackberry, iar asta se datorează faptului că tastele sunt aranjate pe trei rânduri și nu pe patru, cum eram obișnuiți. Aspectul său ne aduce aminte de o vreme în care telefoanele din gama Nokia Communicator erau cele mai râvnite.

blackberry windermere

Și, cu toate că nu se compară la design cu ultimele smartphone-uri ale Blackberry (Q10, Z10 etc.), noul model le întrece pe toate la capitolul inovație.

Blackberry plănuiește să schimbe cum tastăm pe smartphone-uri. Astfel, tehnologia din spatele tastaturii este una cu totul nouă, care le va permite utilizatorilor să tasteze fără să apese.

Practic, tastele sunt sensibile la atingere și plimbarea degetelor asupra acestora (ca la tastatura virtuală Swift Key) va duce la formarea de cuvinte.

blackberry windermere

Restul specificațiilor sună cam așa: display de 4 inch cu rezoluție HD, procesor quad-core Snapdragon, memorie RAM de 3GB și cameră principală de 13MP.

Rămâne de văzut dacă smartphone-ul va ajunge pe piață sau va rămâne la stadiul de prototip

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail