Cel mai bun telefon Nokia, lansat înainte de era Microsoft, va fi disponibil în România

Cel mai bun telefon Nokia, lansat înainte de era Microsoft, va fi disponibil în România

Cel mai interesant telefon pe care Nokia l-a lansat înainte să fie cumpărată de Microsoft ajunge în România. Prețul „începe“ de la puțin peste 2.000 de lei. Iată ce e mai interesant la acest telefon

Lumia_930_family

Nokia Lumia 930 este un telefon pe care compania l-a anunțat înainte de finalizare achiziției de către Microsoft. Rulează Windows Phone 8.1, dispune de toate aplicațiile Nokia dedicate fotografiei și nu numai și are o cameră de 20 megapixeli PureView capabilă să fotografieze și RAW. Lumia 930 dispune de o suită bogată de aplicaţii şi servicii având și un design inspirat, cu elemente metalice şi culori vii, menţinând, în acelaşi timp, conţinutul precum fotografii, filme şi documente sincronizat cu dispozitivele de tip Windows Phone, PC, tabletă şi Xbox, se mai arată în comunicatul remis „Playtech“.

Telefonul are un ecran OLED de 5 inci full HD, optica e asigurată de Zeiss și dispune de patru microfoane pentru sunet de înaltă calitate, prin tehnologia Rich Recording a Nokia. Pe lista de aplicaţii de prelucrare a imaginii se regăsesc Nokia Storyteller, Nokia Creative Studio şi Nokia Refocus.

Puterea de calcul vine de la un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 800 la o frecvență de 2,2 GHz și are o memorie RAM de 2GB cu un spațiu de stocare de 32GB. Bateria este de 2.420 mAh. Se mai trec pe listă servicii precum Microsoft Office, OneDrive, Nokia Camera şi Here Maps and Drive+.

Lumia 930 va fi disponibil la partenerii din România începând cu această săptămână. Telefonul va fi disponibil la un preț de aproximativ 2.100 de lei, dar diferă de la comerciant la comerciant.