Cei mai buni antiviruși pentru Windows XP

Cei mai buni antiviruși pentru Windows XP

Laboratorul independent Av-Test a testat cele mai bune produse antivirus pentru Windows XP. Sistemul de operare nu mai are suport oficial, dar mai sunt antiviruși pentru el. Care este cel mai bun?

Windows XP Desktop
AV-Test a luat în calcul nouă antiviruși corporate și 23 pentru consumatorii obișnuiți, potrivit zdnet.com. Majoritatea produselor au obținut scoruri bune, dar trei au obținut scorul maxim, de 18: Bitdefender Internet Security 2014, Kaspersky Lab Internet Security 2014, Panda Security Cloud Antivirus Free 3.0.

Antivirusului McAfee Internet Security 2014  a avut un scor de 17,5 și opt alte produse au obținut 16. Microsoft Security Essentials a obținut doar 9,5 puncte. A existat un produs care a fost mai prost decât cel de la Microsoft – AhnLab V3 Internet Security.

Dacă aveți Windows XP, ar trebui să luați în considerare acest clasament pentru a ști ce antivirus să instalați. Noi vă recomandăm să luați un sistem de operare mai nou – Windows 7, unul pe Linux sau chiar Windows 8/8.1. De asemenea, gândiți-vă că Panda Antivirus este gratuit și a obținut scor maxim.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI