Cea mai nouă reclamă Samsung: Din nou, colţii la concurenţă! [VIDEO]

Cea mai nouă reclamă Samsung: Din nou, colţii la concurenţă! [VIDEO]

După ce au anunţat la CES 2014 câteva tablete noi din gama Pro, cei de la s-au decis să apeleze din nou la reclame agresive.

reclama anti-apple Galaxy-tab-note-pro-samsung

Având în vedere istoricul companiei când vine vorba de campanii anti-Apple, nu ar trebui să vină ca o surpriză de proporţii faptul că cea mai recentă reclamă Samsung la o serie de tablete este pe acelaşi ton agresiv. Vizavi de produsele prezentate, de această dată vorbim de . Din punct de vedere al configuraţiei hardware, aceste dispozitive reprezintă unele dintre vârfurile de gamă ale sud-coreenilor.

O manifestare a filozofiei că produsele Samsung sunt net superioare concurenţei, acest clip de aproximativ un minut încearcă să desfiinţeze prin ironie funcţionalitatea mai multor tablete, precum iPad-ul Apple ori Surface-ul Microsoft. În contrast, sunt evidenţiate punctele forte ale seriei de gadgeturi Galaxy Pro.

În nou reclamă Samsung, este atacat faptul că nu pot fi afişate mai multe aplicaţii concomitent pe un ecran de iPad şi că rezoluţia ecranului unei tablete Apple este mai mică decât a unui Galaxy Tab Pro. Deşi este clar o chestiune de preferinţă şi în nici un caz o restricţie, tableta Microsoft Surface este criticată pentru că e similară cu un notebook, dacă vine cu suport pentru mouse şi un dock cu baterie suplimentară.

În final, ca de fiecare dată, astfel de reclame ironice reuşesc în egală măsură să prezinte nişte puncte valide şi unele care nu au nici un fundament real. Rămâne să vă decideţi în ce parte este înclinată mai mult balanța.

Citește și: