Ce a anunţat Google la conferinţa anuală Google I/O? [VIDEO]

La fiecare început de vară, gigantul din Mountain View organizează conferinţa Google I/O, dedicată în egală măsură dezvoltatorilor şi utilizatorilor.

Google IO conferinta

Cei de la nu se mai ocupă de mult doar de cel mai popular motor de căutare din lume. Compania americană are antenele orientate în toate direcţiile, iar conferinţa anual dedicată dezvoltatorilor este cal mai bun context pentru a vă readuce aminte de acest fapt.

Deşi Google I/O este un eveniment care durează trei zile, ca şi în cazul WWDC, acesta începe cu o conferinţă de presă. Respectiva prezentare funcţionează ca o sinteză a tuturor proiectelor importante în care s-a implicat Google în ultimul an. În 2014, pe parcursul a aproximativ trei ore, am aflat că noua versiune de Android poartă numele de L şi că gigantul din Mountain View, prin proiectul Android One, vrea să se implice în dezvoltare de smartphone-uri accesibile pentru pieţele aflate în curs de dezvoltare. De asemenea, ne-au fost oferit răspunsuri elaborate la toate întrebările legate de , inclusiv care vor fi primele ceasuri inteligente care vor ajunge pe piaţă cu noua platformă.

Per ansamblu, elementele înşirate mai sus reprezintă doar o mostră infimă din amalgamul de informaţii pe care le puteţi savura în linişte urmărind evenimentul de jos. Întreaga vizionare implică un volum semnificativ de răbdare, dar dacă reuşiţi să vi-l asumaţi, sunt mari şanse să nu fiţi dezamăgiţi.

05:50 26.06.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video