Samsung se apucă în curând de căşti premium

, 21 Mar, 11:00

Având în vedere că branduri precum Beats by Dr. Dre ne-au făcut subit cheltuim mai mulţi bani pe căşti, şi s-a decis să creeze căşti premium.

casti samsung-premium-headphones prosumer

Momentan, este vorba doar de un zvon întărit prin intermediul imaginii de mai sus. Totuși, ideea de căști Samsung premium are toate elementele pentru a fi adevărată şi a se confirma în curând.

În principiu, există şanse foarte mari ca în următoarele săptămâni să fie lansată o serie de căști Samsung premium. Acestea vor avea nişte preţuri generoase, de la 150 până la 350 de dolari. Se vor conecta prin intermediul unei mufe stereo de 3,5 milimetri la orice sursă de semnal, motiv pentru care ar trebui să nu fie restricţionate la . Cel mai scump model va incorpora şi conectivitatea Bluetooth/NFC. Toate cele trei modele vor integra un microfon capabil să interacţioneze de minune cu funcţia S Voice a smartphone-urilor realizate de compania sud coreeană. Această particularitatea va fi în special utilă celor care folosesc un phablet, gen Note 3 şi vor să-l folosească pentru apeluri fără a-l ţine la ureche.

Pornind de la preţuri, respectivele căști Samsung par să fie high-end. Totuși, cum se întâmplă de obicei cu astfel de aparate, înainte de a ne exprima o opinie, trebuie întâi testate. Nu este exclus ca acestea să accentueze anumite frecvenţe, cum se întâmplă în cazul căştilor Beats By Dr. Dre, motiv pentru care să nu fie preferate decât de un anumit segment de utilizatori.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail