Carmageddon: Reincarnation vine mai repede decât ne așteptam

Carmageddon: Reincarnation vine mai repede decât ne așteptam

Stainless Games a anunțat lansarea Carmageddon: Reincarnation pentru data de 27 martie 2014.

Carmagedon Reincarnation

Este o veste care îi va încânta pe fanii seriei, care așteptau cu siguranță un nou remake al acestui titlu care ne-a încântat copilăria. Desigur, primele jocuri din această franciză au apărut pe vremea când rating-ul pentru jocuri era mai mult o glumă pentru dezvoltatori, așadar sunt destul de curios dacă acest titlu, Carmageddon: Reincarnation, va avea pe copertă un PG 18. Jocul a fost dezvoltat ca urmare a cererii masive pe Steam Early Access, o platformă prin care cei care doreau un remake al titlului puteau chiar să contribuie financiar pentru a ajuta dezvoltare.

Jocul este încă în dezvoltare, însă lansarea a fost anunțată pentru data de 27 martie 2014, mult mai devreme decât se anticipa.

”Este genial să vedem cum copilașul nostru demonic iese din mormânt. Acum putem în sfârșit să realizăm ce doream acum 17 ani. Mai mult sânge era obiectivul principal. Fiind un publisher și în același timp și un dezvoltator înseamnă că ne permitem să ne prostim, la modul profesional, iar acest joc este prostesc în adevăratul sens al cuvântului însă în sensul bun al acestuia. Nimeni altcineva nu mai realizează jocuri care să te facă să râzi cu lacrimi, însă noi o facem.” a declarat Patrick Buckland, co-fondatorul și CEO-ul lui Stainless Games și geniul din spatele lui Carmageddon.

Mai jos, aveți un clip de prezentare in-game Carmageddon: Reincarnation, un clip care amuză însă momentan, nu surprinde prin detalii grafice foarte complexe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: