Cadouri de Crăciun sub 500 de lei – Gadgeturi ieftine și bune de pus sub brad

Cadouri de Crăciun sub 500 de lei – Gadgeturi ieftine și bune de pus sub brad

Cadourile de Crăciun (fie pentru el sau ea, fie pentru părinți sau copii) ne pot da mari bătăi de cap. Dacă simțiți cum se scurge timpul și încă nu știți exact ce să cumpărați, aruncați un ochi mai jos, poate vă vine vreo idee.

cadouri craciun sub 500 lei

Fie că vrem, fie că nu, trebuie să recunoaștem că tehnologia are un rol din ce în ce mai important în viața noastră. Adulții și adolescenții nu se pot desprinde de smartphone – gadget care le facilitează comunicarea fie cu partenerii de afaceri, fie cu prietenii, iar pentru cei mici desenele animate, poveștile și jocurile copilăriei s-au mutat pe PC sau pe tabletă.

Din ce în ce mai mulți bunici încep să folosească computerul și camerele web pentru a comunica cu nepoții și există gadgeturi chiar și pentru animale.

Având în vedere cele de mai sus, consider că în 2014 cadoul perfect este gadgetul potrivit. Și, pentru că nu toată lumea își permite să cheltuie un salariu mediu pe economie pe un telefon sau pe vreun accesoriu inteligent, am încropit o listă cu gadgeturi sub 500 de lei care îi vor bucura atât pe cei pasionați, cât și pe cei aflați încă în stadiul de negare.

Cadouri de Crăciun – Gadgeturi sub 500 de lei

Pentru cei care s-au săturat să care cărți greoaie în geantă, dar vor să-și ia, în continuare, porția zilnică de lectură, un eBook Reader este cadoul perfect pentru Crăciunul acesta. Noi vă recomandăm Trekstor Pyrus, un gadget cu preț decent și caracteristici la fel de decente. Ecranul de 6 inch este suficient pentru a oferi o experiență plăcută, iar eBook Readerul suportă toate fortmatele de cărți electronice. Îl puteți face cadou de aici.

ebook reader cadou craciun 500 lei

Cei care nu vor doar să citească, ci să se și distreze, pot opta pentru o tabletă. Un cadou perfect atât pentru el, cât și pentru ea, este Lenovo A3300. Tableta cu ecran de 7 inch duce orice, de la jocurile preferate ale lui, până la serialele preferate ale ei. Poate fi un cadou bun și pentru părinți, pentru a-i ajuta să fie mai conectați, gadgetul fiind dotat cu un modul 3G. Costă sub 500 de lei și puteți găsi Lenovo A3300 aici.
cadouri craciun lenovo a3300

Un cadou pentru doamnele și domnișoarele care țin atât la tehnologie, cât și la fashion, este husa de iPhone 5/5S de la Guess. Are aspectul unei poșetuțe, este ornată cu accente aurii și se asortează perfect la o ținută de seară elegantă. Este chiar ieftină și o puteți cumpăra de aici.

cadouri craciun guess clutch

Acum un cadou și pentru bărbații pentru care portabilitatea înseamnă totul. Cei care nu se pot lipsi de tableta lor iPad Air vor aprecia cu siguranță Geanta Emtec. Aceasta are un design sport și poate acomoda și cheile, portofelul și cadoul pentru iubită, mulțumită buzunarului suplimentar. Luați-o cu încredere de aici.

cadouri craciun

Căciula Cellularline este un cadou perfect pentru adolescenții care nu se pot dezlipi de muzica preferată. Aceasta integrează o pereche de căști stereo cu microfon și îi ajută pe micii rebeli să dea din cap pe ritmuri de rap fără să le înghețe urechile. Mai multe detalii găsiți aici.

caciula casti

Tot pentru cei mai mici este și smartphone-ul Samsung Galaxy Young 2. Cu toate că nu are niște specificații care să dea pe spate, este un prin bun smartphone, iar cei mici se pot bucura de jocuri precum Angry Birds sau Temple Run, să asculte muzică și să comunice cu prieteni. Îi puteți face copilului o surpriză, comandându-l de aici.

galaxy young 2

Acum, dacă el și ea au deja smartphone sau tabletă, nu strică un ceas inteligent. Pentru el există MyKronoz ZeWatch 2, un smartwatch care oferă numai funcții de bază, dar o face bine. Ești notificat dacă primești un apel sau un SMS și ai și un activity tracker care îți numără pașii și îți monitorizează somnul. Designul este simplist și elegant, și poate fi considerat un prim smartwatch extraordinar. Îl găsiți aici.

mykronoz-zewatch-2

Versiunea pentru femei se numește MyKronoz ZeBracelet 2. Are aceleași funcționalități ca și ZeWatch 2, însă vine într-un ”ambalaj” mult mai atrăgător pentru sexul frumos. Vorbim despre o brățară stilată și subtilă, creată special pentru femeile care vor un stil de viață mai conectat. O puteți cumpăra de aici.

zebracelet2-home-cover

Concurs – Alege-ți singur cadoul de Crăciun!

Concurs

Și, cum Moș Crăciun îi răsplătește pe cei darnici, am pregătit și un concurs pentru voi! Ce trebuie să faceți? În primul rând, să vă uitați pe site-ul Quickmobile.ro și să alegeți ce cadou de Crăciun v-ați dori, în valoare de maximum 500 lei. Apoi, trebuie să intrați aici, să completați forumularul de concurs și să îl așteptați pe Moș!