Bruvelo este un automat de cafea ce poate fi controlat de pe smartphone

Bruvelo este un automat de cafea ce poate fi controlat de pe smartphone

Băutorii pasionați de cafea sunt foarte pretențioși în ceea ce privește modul cum este făcută această băutură.

Bruvelo

Aceștia sunt interesați de unde provin boabele de cafea, cât de bine sunt prăjite și prin ce procedeu, cât de fierbinte este apa, consistența laptelui și multe alte aspecte. Acestea sunt elementele prin care se evidențiază un barista de calitate față de restul. Noi, muritorii de rând, nu avem nici o idee cum să facem o ceașcă de cafea de calitate iar aici intră în discuție Bruvelo.

Bruvelo este desigur un proiect Kickstarter ce caută finanțare. Cu iese în față automatul de cafea Bruvelo față de restul aparatelor de acest tip este că permite controlul mașinăriei prin intermediul unei aplicații de smartphone. Din ce spune descrierea proiectului Bruvelo va putea filtra apa, o va putea încălzi la temperatura prestabilită, poate curăța filtrul și de asemenea cântări și măcina boabele. Practic ne mai rămâne să umplem rezervorul cu apă, să turnăm boabele de cafea și să așteptăm cafeaua perfectă. Astfel, spre deosebire de alte automate de cafea, utilizatorii își vor putea alege singuri tipul de cafea, nemăcinată și vor putea ajusta setările de măcinare și producere a cafelei după preferințele personale. Unde mai pui că o poți programa să pregătească cafeaua chiar atunci când îți sună alarma de dimineață.

Bruvelo are acum un preț de 300 de dolari câtă vreme este doar un proiect pe Kickstarter, urmând să coste 500 de dolari în varianta retail.

Bruvelo-App

Citește și:
Etichete: