24 ian. 2014 | 20:00

Brutal Legend ar putea beneficia în curând de o nouă versiune

ACTUALITATE
Brutal Legend ar putea beneficia în curând de o nouă versiune

În cadrul unui interviu cu Tim Schafer de la GameSpot, acesta a declarat că și-ar dori foarte mult să revizuiască titlul Brutal Legend, chiar dacă ar fi vorba de un nou joc sau doar un pack DLC pentru cel original.

Brutal Legend 2

În interviul către GameSpot, legat de Brutal Legend, designer-ul de jocuri Schafer acesta a declarat următoarele:

”Îmi place universul din Brutal Legend și mi-ar face plăcere să mă întorc acolo, de asemenea cred că actorul Jack Black ar fi și el încântat de idee. În timp ce jocurile ce obțin finanțare prin Kickstarter pot fi grozave pentru proiecte mici de genul Broken Age, țineți minte că aceste costuri nu pot acoperi cele 25 de milioane de dolari cheltuiți pentru a dezvolta Brutal Legend.”

”Mi-ar plăcea să mă întorc la acest joc chiar dacă e vorba doar de un pachet DLC, am încercat dintotdeauna să aducem o armată Lionwhyte în joc. Probabil asta se va întâmpla într-o zi.”

Se pare că Tim Schafer este foarte interesat de un pack DLC sau de un remake al jocului Brutal Legend, iar dacă finanțarea necesară poate fi obținută pentru un al doilea joc, ideea merită încercată. Sunt curios câți dintre cititorii noștri au încercat jocul și dacă ar fi dispuși să investească timp, din nou, chiar și pentru un DLC.