16 sept. 2014 | 12:54

Boxele Mission ajung în România

Boxele Mission ajung în România

Începând din această lună, AVstore oferă o nouă experiență pasionaților de echipamente audio-video, introducând pe piața din România unul dintre cele mai populare branduri de boxe la nivel internațional, Mission, se arată într-un comunicat remis „Playtech“.

mission speakers

Mission Electronics și-a pus bazele în 1977 și a devenit rapid unul dintre liderii incontenstabili în dezvoltarea sistemelor acustice, prin aplicarea celor mai noi tehnologii cu scopul definirii celor mai performante boxe din lume. Mission a devenit un brand foarte popular de-a lungul anilor, câștigând o reputație de invidiat pentru design-ul și procesul de execuție a unora dintre cele mai desăvârșite și inovative produse hi-fi, din punct de vedere tehnologic. Cei de la AVstore au în ofertă peste 15 produse Mission.

„Suntem la fel de pasionați și de exigenți ca și clienții nostri când vine vorba de sunet și ne place să credem că suntem parte din ridicarea standardelor pe piață în acest sens. Sperăm să facem acest lucru și cu Mission oferind publicului un brand de calitate, cu tradiție de peste 30 de ani la nivel internațional, și cu un raport calitate preț imbatabil pe segmentul său. Am ales Mission după ce am prospectat cu atenție piața internațională pentru că ne-am dorit să aducem un brand de calitate, dar care sa fie accesibil pentru o masă cât mai mare de clienți” a declarat Bogdan Ştefan, Managing Partner AVstore.

AVstore este, de asemenea, distribuitor oficial în România și pentru alte branduri de boxe recunoscute la nivel internațional, precum Dali și Audio Physic.

Prin AVstore sunt disponibile peste 40 de mărci de boxe și căști recunoscute la nivel internațional, majoritatea putând fi testate, înainte de achiziționare, în spațiul de show-room oferit clienților pentru o experiență cât mai complexă și mai autentică.