Boom Boom, o boxă wireless inteligentă, ce poate învăța noi comenzi

Boom Boom, o boxă wireless inteligentă, ce poate învăța noi comenzi

Spre deosebire de software, capabilitățile de dezvoltare ale hardware-ului sunt limitate odată ce ies de pe linia de producție. Boom Boom, o boxă wireless inteligentă, își propune să depășească această barieră.

Boom Boom Boxa Wireless

Pe lângă design-ul ei vesel, inspirat de atracția pe care o simțim față de un fruct care stă pe masă, element de la care a și plecat conceptul de design, compania germană care a creat această boxă wireless are mai multe idei pentru dezvoltarea conceptului, ulterior. Boom Boom este gândită să primească noi funcționalități pe viitor, în funcție de feedback-ul pe care îl are de la viitori clienți ai acestui produs. Astfel, boxa deține pe lângă difuzorul clasic, și o serie de microfoane pentru a o putea folosi ca și difuzor pentru convorbirile telefonice, posibilitatea de a sincroniza momentan două astfel de boxe pentru un sunet mai bun, precum și o serie de senzori giroscopici de proximitate și de lumină.

Produsul este gândit ca o platformă care dorește să evolueze, bazată pe ideile celor care intră în contact cu acest produs. Astfel senzorii respectivi ar putea fi folosiți pentru a influența modul de redare al sunetului, pentru a modifica frecvențele joase și cele medii și înalte în funcție de modul în care este mișcată boxa. Probabil senzorii de lumină ar putea activa un mod de audiție mai cald și mai subtil pe măsură ce lumina scade în încăperea unde este poziționată. Idei sunt destule, și abia aștept să văd care dintre ele vor fi implementate la acest produs.