23 nov. 2014 | 15:37

10 gadgeturi inedite, numai bune de făcut cadou

Black Friday
10 gadgeturi inedite, numai bune de făcut cadou

Ofertele si reducerile continuă la unele magazine, în ciuda faptului că eMAG a oprit sărbătoarea reducerilor la finalul zilei de 19 noiembri. 

collage

Smuff este unul dintre cele mai cool magazine online din România. Retailerul online comercializează gadgeturi trăznite și inedite, dispozitive care nu se găsesc prea ușor la noi în țară și jucării pentru cei mai pasionați dintre ”geekși”.

Am aruncat un ochi peste oferta din această perioadă și am selectat o serie de gadgeturi numai bune de făcut cadou, sau de păstrat.

Gadgeturi inedite numai bune de făcut cadou

Elipson Timber este unul dintre cele mai elegante difuzoare pe care le-am văzut. Boxa Bluetooth are un design excepțional și este construită dintr-o combinație de lemn și pânză. Arată bine deasupra unui șemineu sau pe un raft cu cărți și oferă un sunet puternic, iar portul USB permite încărcarea gadgeturilor.

black friday smuff 1

Robotul MIP este un gadget cu adevărat interesant. Dispozitivul măsoară 25 de centimetri, are un aspect prietenos și poate fi controlat atât prin gesturi, cât și printr-o conexiune Bluetooth. Robotul MIP poate fi folosit pe post de majordom.

black friday smuff 2

Pebble Folio nu este un gadget revoluționar, însă este cu adevărat util. Vorbim despre o husă pentru iPad care incorporează un acumulator portabil de la care utilizatorii își pot reîncărca dispozitivele. Pebble Folio are un preț foarte bun și este și la reducere în perioada aceasta.

black friday smuff 3

Minidrona Jumping Sumo este gadgetul perfect pentru cei care, în copilărie, erau disperați după mașinuțele cu telecomandă. Jumping Sumo este o dronă de teren, foarte săltăreață și are un preț destul de accesibil. Cei care preferă un aparat zburător pot opta pentru drona Rolling Spider.

black friday smuff 4

I-Spy-Tank face parte din aceeași categorie de gadgeturi ca și Jumping Sumo, doar că are incorporată o cameră de luat vederi. Tancul poate fi controlat prin smartphone sau tabletă și poate fi folosit de către cei care vor să se simtă ca James Bond, sau, de exemplu, pentru înregistrarea atmosferei la o petrecere.

black friday smuff 5

Oktomat este un gadget pentru pasionații de retro. Aparatul pentru fotografii Lomo are un obiectiv special care îi permite să realizeze opt fotografii consecutive într-o singură imagine. Oktomat funcționează pe film de 35mm și are o reducere considerabilă.

black friday smuff 6

Radioul ecologic este destinat celor cărora le pasă cu adevărat de planetă. Este făcut din materiale reciclate și, pe lângă asta, poate fi folosit și ca difuzor pentru smartphone.

black friday smuff 11

Ceasul Clocky este un dispozitiv util celor care au probleme cu trezitul de dimineață. Nu mai ratezi nicio întâlnire importantă și nu mai întârzii la serviciu, pentru că Clocky va începe să alerge prin cameră odată ce se declanșează alarma. Ceasul are un design simpatic, dar o alarmă stridentă care vă va ridica din pat și vă va ajuta să începeți ziua mai vioi.

black friday smuff 8

Pico Geenie A100 este un mini-proiector realizat special pentru posesorii de iPhone. Acesta se montează pe telefon (iPhone 4 sau 4S) și poate fi folosit pentru a reda pe orice suprafață filmelele, aplicațiile sau fotografiile redate pe ecranul smartphone-ului. Prețul poate părea piperat însă este, cu siguranță, un gadget interesant.

black friday smuff 9

Lampa 256 este o veioză ce își poate schimba culoarea luminii în funcție de nevoile utilizatorilor. Poate fi setată să treacă prin 256 de culori, sau utilizatorii pot opta să-și lumineze încăperea cu o singură culoare. Este bună pentru petrecerile de acasă, dar și pentru momentele în care atmosfera intimă contează.

black friday smuff 10