BitFenix a dezvăluit sursele PC din seria Fury

BitFenix a dezvăluit sursele PC din seria Fury

BitFenix a dezvăluit recent sursele de gaming din seria Fury, care, pe lângă performanțele foarte bune, vin și cu un design aparte.

BitFenix Fury 1

Seria de surse Fury de la BitFenix este construită cu cele mai bune componente japoneze, așa cum probabil se așteptau toți de la acest producător. Fury deține 3 modele, de puteri diferite, 550 W, 650 W și 750 W, toate cu certificarea 80 Plus Gold. Cablurile sunt bine protejate și îmbrăcate elegant cu un material numit Nanosleeve. Seria Fury este semi-modulară, cablurile pentru placa de bază nu sunt detașabile însă beneficiază de aceeași protecție. Atât baza cât și partea superioară au desenat în profil logo-ul BitFenix iar suprafața este acoperită de o vopsea mată.

”Performanță Avansată – O sursă PC nu este de nici un folos dacă doar arată bine, iar din punct de vedere tehnic nu livrează performanță. Din acest motiv, Fury folosește funcții avansate pentru a susține necesitatea de putere a PC-ului Modern. Certificarea 80 Plus asigură o eficiență de minim 90 % pentru economisirea costurilor de energie. Sursa este de tip single-rail și oferă puterea optimă componentelor care au nevoie de ea cel mai mult, în timp ce corecția activă oferă stabilitate pentru sistem.”

Toate modelele de surse din gama Fury vor fi disponibile în magazine începând cu luna viitoare, din păcate momentan nu se cunosc detalii despre prețul acestora.

BitFenix Fury 2

BitFenix Fury 3

Citește și: