Biostar Dual Gigabit LAN 6+ Experience, viteza e cea mai importantă

Biostar Dual Gigabit LAN 6+ Experience, viteza e cea mai importantă

Biostar lansează trei plăci noi de bază, toate trei având două plăci de rețea Gigabit cu posibilitate de dublare a vitezei de transfer.

BIOSTAR_Hi-Fi_B85S2G_01

Chiar dacă nu am mai auzit prea multe despre producătorul de plăci de bază Biostar, se pare că acesta mai activează încă în acest domeniu, și implementează noi elemente preluate de la segmentul de high-performance și enterprise, la modelele de plăci de bază pentru consumatorii uzuali.

Hi-Fi B85S2G”, “Hi-Fi A88S2G”, și “Hi-Fi B85N 3D” pot folosi ambele conexiuni de rețea pentru a se lega la un singur router și pentru a trimite datele în mod full-duplex, oferind, pe lângă o performanță mai ridicată, și o stabilitate mai bună a conexiunii, precum și un timp de răspuns mai mic. Tehnologia este des folosită în datacentere, și la majoritatea serverelor și modul de funcționare este similar sistemului RAID 0, o cantitate mică de informație este trimisă printr-o conexiune, și cealaltă jumătate a informației prin cealaltă conexiune.

Plăcile de bază sunt echipate, la fel ca modelele competitorilor, cu PCI Express 3.0, protecții la încărcarea dispozitivelor pe USB, conexiuni USB 3.0 externe și cu o conectivitate extinsă. Desigur, toate trei modelele sunt variante entry-level și nu au dotări specifice unui model high-end, ca sisteme de răcire speciale sau alte elemente. Motivul este că Biostar activează mai mult în zona sistemelor OEM și a serverelor, piața de consumer nemaifiind de multă vreme o prioritate pentru ei.

BIOSTAR_Hi-Fi_B85N_3D_01

Citește și: