Micul gigant din Coreea de Sud: LG G3 Beat anunță un model „mini“

, 30 Iun, 16:59

LG G3 abia a ajuns în România, dar în China a și ajuns o versiune mai mică. I se spune LG G3 Beat și ar putea fi următorul LG G3 mini.

LGG3 smartphone-3029

LG G3 e telefonul vedetă din 2014 cu cel mai mare ecran, atât la rezoluție, cât și la dimensiune, față de modele rivale de la Samsung și HTC. La finalul săptămânii trecute a ajuns în România, iar acum ajunge în China modelul Beat. Designul e similar, interfața e aceeași, doar dimensiunile sunt mai reduse, scrie Android Central.

Viitorul LG G3 mini ar putea avea un ecran de 5 inci (nu-i prea mini) la rezoluție HD, un procesor Snapdragon 400 cu o frecvență de 1,2GHz, o memorie RAM de 2GB și un spațiu de stocare de 16GB. Camera foto ar urma să fie de 8 megapixeli, cu una frontală de 2MP, dar mai importante sunt funcționalitățile pe care producătorul le va „porta“ de pe modelul mai bun.

Spre exemplu, LG G3 are focalizare pe mai multe puncte și autofocalizare folosind un fascicul laser. E puțin probabil, conform ultimelor modele mini de la alți producători, că aceste dotări premium vor ajunge pe modelul mai mic. În rest, G3 Beat are și dual-SIM, dar se poate ca G3 mini să nu preia modulul. Prețul telefonului e undeva la aproximativ 400 de dolari.

LG G3, la Playtech.ro


Despre LG G3 poți afla mai multe în review-ul publicat pe Playtech.ro

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail