BeQuiet! vine cu noi modele de sisteme de răcire

BeQuiet! vine cu noi modele de sisteme de răcire

BeQuiet! este una dintre cele mai interesante companii de sisteme de răcire pentru PC. Chiar dacă sunt ”tineri” în această industrie, oferă soluții performante pentru toate bugetele.

BeQuiet! (4)

Anul acesta BeQuiet! vine cu o serie nouă de sisteme de răcire pentru procesoarele de desktop. Noile modele sunt Silent Wings 2 și ventilatoarele Pure Wings 2, ambele având îmbunătățiri semnificative la capitolul eficiență și silențiozitate. Soluțiile noi pentru buget includ ShadowRock Slim și Shadow Rock 2, care chiar dacă nu arată atât de impresionant ca și frățiorii săi mai mari, folosesc aceleași materiale de calitate pentru radiatoare, și aceleași ventilatoare performante. Practic diferența se face mai mult la nivel de design și nu se face rabat la funcționalitate.

Dark Rock 3 este un nou model premium, și vine cu șase heatpipe-uri, un ventilator de 140 mm și posbilitatea de a mai instala încă unul de aceeași dimensiuni. Există de asemenea și o variantă denumită Dark Rock Pro 3, un cooler cu un radiator dublu, 12 heatpipe-uri, două ventilatoare de 140 mm preinstalate, și loc pentru al treilea ventilator cu aceleași dimensiuni. Mulțumită feedback-ului primit de la utilizatori, coolerele lor sunt acum cu 3 mm mai mici, pentru a încă pea la fix în anumite modele de carcase. Această modificare se traduce printr-o lățime puțin mai mare a radiatorului.

Prețurile pentru aceste modele nu se cunosc încă, probabil vor fi situate la aceleași valori ca și modelele anterioare, fiind practic un upgrade al acestora.

Sursa: eteknix.com

BeQuiet! (3)

BeQuiet! (2)

BeQuiet! (1)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: