Belkin Thunderbolt 2 Express Dock HD e soluţia la toate probleme de conectică

Belkin Thunderbolt 2 Express Dock HD e soluţia la toate probleme de conectică

Într-o piaţă în care este mic, Belkin Thunderbolt 2 Express Dock HD reuşeşte să se diferenţieze.

belkin-thunderbolt-2 express dock hd

Atunci când Apple a anunţat primele sisteme portabile cu Thunderbolt, a făcut nişte promisiuni revoluţionare legate de abilităţile respectivului port. Din păcate, au trecut câţiva ani şi prea puţine gadgeturi sunt compatibile cu el. Dacă aţi aşteptat însă ceva care să îşi justifice cu adevărat preţul nu foarte accesibil, noul Thunderbolt 2 Express Dock HD este acel produs.

Cu o istorie destul de glorioasă în materie de periferice, cei de la Belkin rareori dau greş când vine vorba realizarea unor dispozitive unice încărcate de opţiuni. Dock-ul de culoare argintie din imaginea de mai sus reconfirmă această teorie. În primul rând, este din start compatibil atât cu PC-urile cât şi cu Mac-urile dotate cu Thunderbolt. În plus, dintr-un singur cablu cu o lăţime de bandă de 20Gbps, Belkin Thunderbolt 2 Express Dock HD a generat nu mai puţin de 8 porturi individuale. Practic, un dispozitiv cam de două ori mai mare decât un hub USB obţine dintr-un port de mare viteză: un HDMI, trei porturi USB 3.0, un Gigabit Ethernet, o ieşire de căşti, o ieşire/intrare audio şi un alt port Thunderbolt. Pentru că standardul este de asemenea natură, nu uitaţi că perifericele construite pe această interfaţă pot fi conectate în serie de până la 5 ori, dintr-unul în altul. De asemenea fiecare Thunderbolt funcţionează şi ca mini DisplayPort, fiind capabil să găzduiască un monitor cu o rezoluţie nativă de până la 4K.

Dispozitivul de mai sus este realizat din aluminiu eloxat, include un cablu Thunderbolt – Thunderbolt în pachet şi costă 300 de dolari. Dacă vă încântă îl puteţi achiziţiona de pe magazinul virtual al producătorului.

belkin-be-F4U085bt-9

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: