The Beat, o gamă nouă de boxe wireless de la E-Boda

The Beat, o gamă nouă de boxe wireless de la E-Boda

E-Boda lansează noua gamă de boxe The Beat pentru iubitorii de muzică, mereu în căutarea distracției, se arată într-un comunicat remis Playtech.ro.

the beat 200 red_1

The Beat 200 sunt disponibile în combinațiile de culori roșu-negru sau albastru-alb, în timp de The Beat 100 sunt prezentate în trei variante de culori: negru, roșu și mov, fiind nu doar un gadget util, ci și un detaliu de decor.

Boxele The Beat 200 pot fi conectate prin Bluetooth la o distanță de până la 10 metri de sursă și au o autonomie de 4 ore dacă sunt utilizate la volum mediu. Puterea lor este de 6W.

The Beat 100 au aceleași specificații, însă sunt mai compacte și pot fi încărcate complet în două ore.  Noua colecție de boxe vine în completarea gamei de accesorii pentru dispozitive mobile, COMPANION, și este disponibilă online și în magazinele partenere la prețul recomandat de 119,90 lei pentru The Beat 100, respectiv 169,90 lei pentru The Beat 200.

the beat 100 purple_1

”Muzica joacă un rol important în viața fiecăruia și ne definește stilul de viață. Fie că este vorba despre muzică de relaxare sau muzică pentru petrecere, ne-am dorit ca vara aceasta să fim alături de toți cei care sunt mai mult pe drum. În vacanță sau în călătoriile de afaceri, boxele The Beat reprezintă opțiunea ideală pentru a crea o atmosferă plăcută în serile petrecute în aer liber cu prietenii sau pentru a participa mai eficient la conferințele telefonice de la birou. Ne-am gândit la gama de boxe The Beat ca la un gadget util, portabil ușor de transportat și utilizat”, a declarat Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda.

Citește și: