Câștigătorii celor 20 de chei pentru beta-ul WoW: Warlords of Draenor [CONCURS]

Câștigătorii celor 20 de chei pentru beta-ul WoW: Warlords of Draenor [CONCURS]

Playtech.ro îți oferă ocazia de a testa Warlords of Draenor, cel mai nou expansion pentru World of Warcraft. Punem la bătaie 20 de chei de acces la versiunea beta a jocului.  

res_ccf2d78cdbb7638a0415c46396942069

UPDATE – Câștigătorii concursului 

Le mulțumim tuturor celor care s-au înscris în concurs! Câștigătorii sunt: cansash, Bionborg Bertz, bobo, protag, mediflex, theatinet, rapa, califinet, exiledOne, Gyorgica, Vladimir Belciug, arten, sunt, Bendix, winbat, Aurash Cojocaru, scamus, xephares, shef124, Plaget. 

Vă așteptăm pe pagina de Facebook Playtech.ro, să ne dați un mesaj, ca să vă puteam da cheile. Cei care s-au înscris la concurs folosind un nickname în loc de numele real, trebuie să-l specifice în momentul în care ne contactează.

castigatori2

Warlords of Draenor este cel de-al cincilea expansion pentru World of Warcraft, cel mai popular MMORPG din toate timpurile. Titlul va fi lansat oficial pe data de 13 noiembrie 2014, dar Playtech.ro îți oferă șansa să-l încerci încă de pe acum.

Ce trebuie să faci pentru a debloca universul WoD?

Mai întâi, asigură-te că ai jocul World of Warcraft cu expansionul Mists of Pandaria. Acțiunea din Warlords of Draenor are loc imediat după evenimentele din Mists of Pandaria.

Apoi, lasă un comentariu la acest articol și spune-ne care este rasa ta preferată din World of Warcraft. Cum avem 20 de chei la dispoziție, nu strică să le spui și prietenilor tăi despre concurs. E mai distractiv să explorezi tărâmul Draenor când ai aliații lângă tine. Distribuie acest articol pe forumurile pe care ești activ sau pe Facebook, ca să îi ajuți pe prietenii sau colegii tăi.

Concursul se încheie vineri, la ora 10.00, iar câștigătorii vor fi aleși prin site-ul random.org. Vă anunțăm cine a câștigat pe pagina de Facebook Playtech.ro, vineri, la ora 12.00. Dacă vă numărați printre câștigători, va trebui să ne dați un mesaj cu adresa de email.

Succes!