Au apărut primele specificaţii pentru Lumia 1820 şi Lumia 1525

Au apărut primele specificaţii pentru Lumia 1820 şi Lumia 1525

Este vorba de două vârfuri de gamă ce nu au fost încă lansate, 1820 şi Lumia 1525. Configuraţia hardware a acestora a scăpat pe internet.

lumia next gen

În ultima perioadă foarte mulţi producători de smartphone-uri nu fac o treabă foarte bună în a-şi ascunde de public detaliile terminalelor încă nelansate. Din ce în ce mai multe vârfuri de gamă ale unor producători de renume precum Apple, Samsung sau Nokia ajung pe internet într-o formă sau alta, cu imagini sau fără, cu săptămâni sau chiar luni întregi înainte să aibă parte de o lansare oficială.

Cel mai noi episod din această serie îi vizează pe cei de la Nokia, mai precis două terminale ce se anunţă a fi vârfurile de gamă ale finlandezilor pe 2014. Acestea poartă numele de şi Lumia 1525. Detaliile despre respectivele aparate au fost postate recent pe Twitter de un internaut care nu prea a mai postat astfel de informaţii online în trecut. Acesta din urmă poartă numele de @NextLeaks.

Dacă ar fi ca aceste informaţii să se confirme, Nokia Lumia 1820 ar trebui să ajungă pe piaţă în luna martie a acestui an. Este vorba de un smartphone cu un ecran de 5,2 inci cu o rezoluţia 2K. Partea de procesare este asigurată de un Qualcomm Snapdragon 805 ce este ajutat de 3GB de memorie RAM. Cantitatea de memorie internă este egală cu 32 de GB, iar camera principală s-ar putea să aibă abilităţi similare cu Lytro. Ca şi design, acest dispozitiv are trebui să fie apropiat de Lumia 928.

Cel de-al doilea aparat vehiculat aici este un Nokia Lumia 1525. Un phablet cu un display de 6 inci cu o rezoluţie nativă 2K, un SoC Qualcomm Snapdragon 805, 3GB de memorie RAM şi un acumulator de 3400 mAh. Aparent, bateria se va putea încărca printr-un panou solar ascuns pe o parte de telefonului, dacă nu chiar prin display. Memoria internă va fi egală cu 32GB şi va putea fi extinsă printr-un MicroSD. Un exponent al alergăturii după megapixeli la camere foto, Lumia 1525 va integra un senzor între 25 şi 30 de megapixeli şi va fi lansat undeva în septembrie 2014.

Doar timpul ne va lămuri dacă aceste informaţii sunt sau nu adevărate într-o proporţie mai mare sau mai mică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI