Asus Transformer Flip, laptopul care se dă peste cap ca să ne impresioneze

Asus Transformer Flip, laptopul care se dă peste cap ca să ne impresioneze

Asus anunță lansarea gadgetului Transformer Flip, un ultrabook ce le oferă utilizatorilor posibilitatea de a-l îndoi la 360 de grade. Ultraportabilul a fost prezentat la Computex și se poate dovedi o alternativă pentru Lenovo IdeaPad Yoga, potrivit unui comunicat remis playtech.ro.

Asus Transformer Book Flip

Transformer Flip vine cu trei dimensiuni diferite de ecran. Există versiune cu ecran de 13,3 inch, de 14 inch și de 15,6 inch. În afară de dimensiunea ecranelor, specificațiile sunt similare.

Asus Transformer Book Flip dispune de un display touchscreen FullHD 1920×1080 luminos. Balamaua inteligentă le permite utilizatorilor să rotească ecranul până la 360 de grade. Cele patru lagăre din balamele asigură rotirea lină, menținând ecranul în poziția dorită de utilizator, fără alte ajustări. Din modul laptop, ecranul se poate roti ușor pentru a se potrivi oricărei activități derulate, fie că e vorba de vizionarea unui film sau afișarea unor fotografii. Activitatea poate continua în modul tabletă cu cele mai noi jocuri. 

Un senzor automat oprește tastatura și touchpad-ul de fiecare dată când Flip este utilizat în modul tabletă, astfel încât datele să nu fie introduse în mod accidental. 

Gama Asus Transformer Flip este dotată cu procesoare Intel Core (până la i7) de ultimă generație și cu plăci video Nvidia Geforce GT840M.  Tehnologia Instant On permite ieșirea din modul sleep în numai două secunde.Utilizatorii nu trebuie să-și facă griji pentru integritatea datelor, în momentul în care bateria ajunge la 5%, fișierele și datele sunt salvate automat.

Specificații ASUS Transformer Book Flip

Citește și:
Etichete: