ASUS a fost prezent la Ziua Comunicațiilor, ediția a XVIII-a

ASUS a fost prezent la Ziua Comunicațiilor, ediția a XVIII-a

ASUS a participat pe 20 mai 2014 la Ziua Comunicațiilor, un eveniment cu tradiție pentru industria IT&C din România, ajuns la cea de-a 18-a ediție.

asus_ziua_comunicatiilor_2014_6569

La Ziua Comunicațiilor ASUS a prezentat laptopul convertibil în tabletă ASUS Transformer Book T100 alături de alte produse ASUS cu ecrane tactile.

„Ne bucurăm să fim prezenți la cea mai longevivă conferință IT&C din România. În rândul participanților de la Ziua Comunicațiilor 2014, am descoperit un real interes pentru portabilele ASUS bazate pe sistemul Windows 8.1. Atât Transformer Book T100, cât și ultrabookul Zenbook UX301L sunt produse care răspund nevoii de portabilitate ale utilizatorilor, îmbinând elementele de productivitate cu designul inovator, funcțional”, a afirmat Liviu Marica, PR & Marketing Manager ASUS România.

ASUS Transformer Book T100 este un portabil hibrid care deține o tastatură detașabilă și care poate fi folosit atât ca tabletă cu Windows cât și ca laptop. Transformer T100 este dotat cu un procesor Intel Atom Bay Trail-T Z3740 cu 4 nuclee fizice și cu o frecvență de 1/86 GHz. Are o diagonală de 10.1 inci și un ecran IPS cu o rezoluție HD.

Al doilea produs prezentat este ultrabook-ul ASUS UX301LA, model pe care l-am avut și noi în teste acum puțină vreme. Acesta suportă în configurația maximă, un procesor Intel Core i7 din generația a 4-a, 8 GB memorie RAM și două SSD-uri de 128 GB în sistem RAID 0 pentru a crește semnificativ performanța de lucru a sistemului.

Citește și: