ASUS ET2701, un All In One perfect pentru divertisment

ASUS ET2701, un All In One perfect pentru divertisment

ASUS ET2701, anunțat astăzi, este un All In One cu o configurație puternică și un ecran de 27 de inci, perfect pentru orice activitate de divertisment.

ASUS Et2701

Sistemul ASUS ET2701 este propulsat de un puternic procesor Intel din a treia generație, un procesor de desktop nu unul de laptop, mai exact un Intel Core i7-3770S. Partea grafică este asigurată de o placă video Nvidia GeForce GT 640M cu o memorie de 2 GB. Placa grafică este într-adevăr una de laptop, însă permite rularea unor jocuri, nu la detalii maxime, dar suportă redarea oricărui format de filme, chiar și cele cu rezoluție mai mare decât FullHD. Memoria RAM instalată standard este de 8 GB DDR3, iar HDD-ul de 2 TB. Ecranul este unul de tip LED, cu o diagonală de 27 de inci și o rezoluție FullHD cu capabilități multitouch în 10 puncte.

Pentru vizionarea filmelor, avem la dispoziție o unitate de disc tip DVD-BluRay Combo, care doar citește discurile Blu-Ray. Marginea superioară a a ecranului ascunde și o cameră web de 2 megapixeli, precum și o serie de microfoane pentru convorbirile video. Tot la capitolul entertainment intră și tunerul DVB-T instalat, și capabilitățile WiDi, de a primi informație wireless pe care să o afișeze pe ecranul său, de la un smartphone sau o tabletă.

Sistemul ASUS ET2701 vine preinstalat cu Microsoft Windows 8, iar pachetul include și o tastatură și un mouse wireless.

asus_et2701_6

asus_et2701_11

asus_et2701_19

Un alt produs interesant, prezentat prima dată de ASUS, este Vivo PC, un sistem construit pe platforma Intel NUC, ceva mai mare prin prisma capabilității de a integra un HDD de dimensiuni normale. Din punct de vedere conectică acesta diferă în funcție de configurația cu care este echipat, iar cele mai ieftine variante pleacă de la 1000 de lei, și dețin un procesor Intel Celeron Dual-Core. Sistemele de acest gen, dețin doar plăci grafice integrate, însă pot ajunge să încorporeze și procesoare Intel Core i7, în variantă mobilă desigur, și SSD-uri pe slot PCI Express pe lângă stocarea standard cu HDD de 3.5 inci.

asus_vivopc_1

asus_vivopc_2