15 ian. 2014 | 17:10

Așteptarea a luat sfârșit, NZXT dezvăluie noua carcasă, H440

ACTUALITATE
Așteptarea a luat sfârșit, NZXT dezvăluie noua carcasă, H440

Am menționat acum câteva zile despre faptul că NZXT pregătea un nou produs, cu ocazia căruia au realizat un teasing inteligent la ei pe site.

NZXT H440 (2)

Ei bine, acel produs a fost dezvăluit și este vorba despre NZXT H440, o carcasă PC cu un design extrem de elegant. În esență, H440 este inspirată după H630, o carcasă de mari dimensiuni a producătorului. H440 redefinește ideea unui PC elegant și bine construit, luând desigur un feedback important din comunitatea de modderi. Panoul frontal nu mai deține nici un lăcaș frontal de 5,25 inci, fiind astfel mai mică fără a compromite spațiul pentru placa de bază, lăcașurile pentru unitățile de stocare. Acest lucru permite părții frontale să fie folosită exclusiv pentru montarea de ventilatoare. Construcția este complet din oțel, cu un finisaj foarte bun de culoare neagră, sau albă, cu un design curat și elegant.

Cable managementul este excepțional din toate punctele de vedere. Sursa se montează tot în partea de jos, însă este acoperită complet, astfel nici un cablu care iese din aceasta nu mai este la vedere. Deasupra acesteia pot fi montate două SSD-uri de 2,5 inci, ambele cu ieșire către partea din spate pentru cablurile de alimentare și cele de date. Răcirea este realizată de ventilatoarele FN V3, 3 în partea frontală, și unul în partea din spate. Adițional se pot monta ventilatoare de 120 sau 140 mm, compatibile cu seria de coolere Kraken ale producătorului.

NZXT H440 (1)

NZXT H440 (3)

NZXT H440 (4)

NZXT H440 (5)

NZXT H440 (6)