06 iul. 2014 | 10:44

Succesul „Mărului“ de China: vânzări imense în câteva minute pentru copia de iPad mini

ACTUALITATE
Succesul „Mărului“ de China: vânzări imense în câteva minute pentru copia de iPad mini

Din când în când se mai naște câte un „iPad killer“. Cel mai nou ar fi o clonă după iPad mini, iar în China a înregistrat vânzări imense… în câteva minute.

lansare tableta xiaomi mi pad iphone 5c ipad mini

Probabil că ai auzit de Xiaomi Mi Pad. Probabil că ți-ai spus că iar e o copie nereușită după iPad. Ei bine, e o copie după iPad, dar Android Central raportează că tocmai a fost vândută în 50.000 de bucăți în puțin sub patru minute. Încă din 2012, Xiaomi e celebră pentru vânzările record, de telefoane pe-atunci, de tablete acum.

Revenind la Mi Pad, are un procesor Nvidia Tegra K1 cu patru nuclee la 2,2GHz, un ecran de 7,9 inci la rezoluție QuadHD (2.048×1.536 pixeli), iar memoria RAM este de 2GB. Pe spate se regăsește o cameră de 8 megapixeli, iar selfie-urile și videochat-ul se fac cu o cameră de 2 megapixeli frontală.

Xiaomi Mi Pad, o tabletă inspirată parcă din iPhone 5C

Rețeta succesului pentru Xiaomi și Mi Pad poate fi și în preț. Versiunea de 16Gb se vinde pentru aproximativ 240 de dolari, iar cea cu 64GB ajunge la 270 de dolari. Dacă vrei să stochezi mai mult, ai slot de card microSD. Și da, tableta este doar în China, acolo unde Xiaomi a vândut cel mai mult.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele