Apple promovează iPhone 6 cu poze false

, 17 Sep, 08:20

Pentru că nu sunt foarte mândri de deformarea cauzată de camera de la , oficialii Apple au ascuns-o din imaginile de marketing.

Apple camera bulge iphone 6 plus

Cei de la The Verge detaliază un truc de care a profitat echipa de marketing a celor de la Apple pentru . Este pur şi simplu incredibil modul în care rama metalică de la camera principală a aparatului, care iese milimetric în afara carcasei, se evaporă pur şi simplu din majoritatea imaginilor de promovare de pe Apple.com.

În teorie, noul iPhone, în cea mai mare parte a carcasei metalice, se încadrează în valoarea de 6,9 milimetri şi, indiferent cum îl priveşti, arată foarte bine. Din păcate, protecţia de la camera principală strică un pic liniile de design ale smartphone-ului. Mai mult decât atât, în utilizarea de zi cu zi s-ar putea chiar să vă deranjeze pentru simplul fapt că atunci când poziţionaţi telefonul pe orice suprafaţă se sprijină pe acea zonă. Fiind protejată cu cristal de safir, lentila efectivă nu se va zgâria uşor. Nu acelaşi lucru se poate spune însă despre rama metalică care o înconjoară.

iphone 6 plus bulge 1

În cele mai multe imagini de promovare, este evident că poziţia camerei de pe iPhone 6 nu a fost calculată pentru a ocoli deformarea neplăcută a carcasei. Există însă multe situaţii în care aceasta a fost pur şi simplu scoasă din ecuaţie, într-un mod cât se poate de evident.

 

easy_way_large_iphone 6 plus super_wide

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail