Apple lucrează la construcția noului său campus

, 21 Iul, 16:30

În imaginea de mai jos, se află proiectul pentru cel mai nou campus Apple, care se află momentan în stadiu de construcție în Cupertino, California.

Apple Campus

Noua clădire Apple va avea o formă circulară și include o serie de elemente interesante ce au ridicat până acum costurile terenului la 160 milioane de dolari. Campusul a fost anunțat în 2006, de către Steve Jobs, iar planurile spuneau că această construcție trebuie să înceapă în 2013. Din cauza unor întârzieri nefericite, nu s-a început construcția decât în cursul acestui an, iar termenul de finalizare este ”cândva în 2016”

Clădirea va acomoda 13.000 de angajați și este într-adevăr un proiect destinat să contribuie și mai mult la imaginea Apple. Vor exista nu mai puțin de 7000 de copaci, o cafenea ce poate acomoda 3000 de persoane, un auditorium de 100 de persoane, și aproape 28.000 de metri pătrați de spațiu, folosiți pentru cercetare și dezvoltare. Forma circulară a clădirii, sugerează și afinitatea lui Apple pentru design-ul de tip circular al tuturor produselor sale, un element de design despre care se spune că este cel mai apreciat.

Momentan acestea sunt singurele informații de care dispunem, despre campusul Apple, iar imaginea de mai jos reprezintă stadiul actual al construcției.

Apple Campus 1

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail