19 iun. 2014 | 11:30

Apple lansează iMac-uri mai ieftine de 21,5 inci

ACTUALITATE
Apple lansează iMac-uri mai ieftine de 21,5 inci

După câteva săptămâni de zvonuri legate de , cei de la Apple au lansat astăzi versiuni mai accesibile ale respectivelor sisteme.

refreshed-imac-nou ieftin 2014

-urile nu au fost niciodată create pentru a fi foarte accesibile. Cu toate acestea, cu lansarea unui nou model de 21,5 inci, Apple începe să se adreseze şi celor cu bugete mai puţin generoase.

De astăzi, cu 1100 de dolari, două sute de dolari mai puţin, puteţi achiziţiona un iMac de 21,5 inci foarte similar cu vechiul model. Până de curând, cel mai ieftin all-in-one de la Apple avea un preţ pe magazinul virtual din SUA al companiei de 1300 de dolari.

Configuraţia standard pentru acel model mai ieftin include un Intel Core i5 dual core tactat la 1,4 GHz, în contextul în care cel mai slab procesor prezent în iMac-uri era un Core i5 la 2,7 GHz. Cantitatea de memorie RAM este de 8GB şi nu poate fi mărită ulterior. De asemenea, hard disk-ul standard pentru noul all-in-one este de 500GB, în loc de un TB. GPU-ul a beneficiat de asemenea de un downgrade, dar pentru cea mai mare parte a sarcinilor pe care le întreprindeţi pe un computer, noul iMac ,,ieftin” are toate şansele să nu vă dezamăgească. Estetic, designul şi calitatea construcţiei sunt identice în cazul tuturor sistemelor.

Restul portofoliului de iMac-uri a rămas neschimbat pe website-ul Apple, iar timpul de livrare pentru toate modele este de 24 de ore.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele