Apple CarPlay este demonstrat pe un automobil Hyundai

Apple CarPlay este demonstrat pe un automobil Hyundai

Acum câteva săptămâni, Apple a dezvăluit conceptul lor pentru integrarea dispozitivelor cu iOS cu sistemele de entertainment ale automobilelor.

Apple CarPlay

Am văzut o serie de imagini și o serie de descrieri ale sistemului Apple CarPlay, însă dacă sunteți cu adevărat interesați de acest concept, cei de la MotoMan, o emisiune auto de pe YouTube, au creat un material despre Hyundai, ce include o descriere mai în detaliu a acestuia. Sistemul Apple CarPlay prezenta,t este regăsit în echiparea unui Hyundai Sonata, automobil anunțat tot în cursul acestui an. Cel mai probabil, fiecare producător de automobile va oferi o experiență diferită a sistemului CarPlay de la Apple, din moment ce au precizat că sistemul proprietar al acestora, va exista alături de CarPlay, în ideea în care șoferul să aibă posibilitatea de a alege.

Activarea lui CarPlay este destul de simplă și necesită doar un iPhone 5 și un cablu Lightning. Conectarea acestuia la USB mașinii va activa automat sistemul CarPlay și permite utilizatorului să interacționeze cu el, prin intermediul touchscreen-ului din mașină. Unul din beneficiile faptului că cele două sisteme de infotainment coexistă, vine atunci când utilizatorul se află într-o zonă cu semnal foarte slab, se pot folosi de sistemul de navigație instalat deja pe mașină.

Citește și: