23 iul. 2014 | 18:00

AOC lansează un monitor de 34 inci cu rezoluție WQHD

ACTUALITATE
AOC lansează un monitor de 34 inci cu rezoluție WQHD

AOC lansează un nou monitor de dimensiuni impresionante, mai exact un model de 34 de inci care nu putea veni desigur fără o rezoluție de minim WQHD.

AOC

AOC nu este un producător străin de cerințele segmentului profesional sau de cel al gamerilor, și a încercat tot timpul să se ridice deasupra așteptărilor acestora. Noul monitor al producătorului are o diagonală de 34 de inci, și pentru că este un produs destinat celor puțin mai pretențioși nu putea veni cu o rezoluție FullHD. Acesta are un panou WQHD, mai exact 3440×1440 pixeli și o rată de refresh de 60 Hz. Raportul de imagine este de 21:9, și este denumit ca UltraWide Panoramic.

Cu o astfel de dimensiune și rezoluție, acest monitor va contribui destul de mult la productivitatea și experiența cinematică sau de gaming a oricărui utilizator. Fiind un monitor de generație nouă, permite chiar și două surse de semnal în același timp, lucru care se face prin înjumătățirea ecranului. Există și două difuzoare de 3 W, panoul este de tip IPS cu unghiuri de vizibilitate de 178 de grade atât pe verticală cât și pe orizontală și o luminozitate specificată de 320 cd/metru pătrat. Timpul de răspuns este de 5 milisecunde și deține conectivitate HDMI cu MHL, DisplayPort. Prețul acestui model este de aproximativ 650 Euro, decent pentru ceea ce oferă.