AOC lansează un monitor de 34 inci cu rezoluție WQHD

, 23 Iul, 18:00

AOC lansează un nou monitor de dimensiuni impresionante, mai exact un model de 34 de inci care nu putea veni desigur fără o rezoluție de minim WQHD.

AOC

AOC nu este un producător străin de cerințele segmentului profesional sau de cel al gamerilor, și a încercat tot timpul să se ridice deasupra așteptărilor acestora. Noul monitor al producătorului are o diagonală de 34 de inci, și pentru că este un produs destinat celor puțin mai pretențioși nu putea veni cu o rezoluție FullHD. Acesta are un panou WQHD, mai exact 3440×1440 pixeli și o rată de refresh de 60 Hz. Raportul de imagine este de 21:9, și este denumit ca UltraWide Panoramic.

Cu o astfel de dimensiune și rezoluție, acest monitor va contribui destul de mult la productivitatea și experiența cinematică sau de gaming a oricărui utilizator. Fiind un monitor de generație nouă, permite chiar și două surse de semnal în același timp, lucru care se face prin înjumătățirea ecranului. Există și două difuzoare de 3 W, panoul este de tip IPS cu unghiuri de vizibilitate de 178 de grade atât pe verticală cât și pe orizontală și o luminozitate specificată de 320 cd/metru pătrat. Timpul de răspuns este de 5 milisecunde și deține conectivitate HDMI cu MHL, DisplayPort. Prețul acestui model este de aproximativ 650 Euro, decent pentru ceea ce oferă.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail