AOC lansează noi panouri IPS cu boxe ONKYO

AOC lansează noi panouri IPS cu boxe ONKYO

E destul de corect să afirmăm că boxele din monitoare nu sunt chiar excepționale. AOC este însă hotărât să schimbe această concepție, semnând un parteneriat pentru boxe ONKYO. 

AOC ONKYO

În general, boxele integrate sunt perfecte pentru notificările de sistem sau pentru a îți auzi interlocutorul pe Skype, deși pentru a doua utilizare cel mai probabil vei folosi o pereche de căști cu microfon. Vizionarea unui film sau audiția muzicală sunt destul de chinuitoare dacă folosești doar boxele integrate în monitoarele actuale. AOC, unul dintre producătorii cei mai mari de monitoare, a anunțat parteneriatul cu ONKYO, cu care au lansat două noi modele de 23,8 inci care dețin o pereche de boxe calitative chiar în standul monitorului.

Cele două monitoare AOC, care sunt aproape identice, folosesc un panou lED IPS cu o rezoluție de 1920×1080 pixeli și un timp mediu de răspuns de 5 ms, intrări de tip VGA și HDMI, unul din ele deține și suport MHL, și un set de boxe de 7W.

Diferența dintre AOC i2473Pwm și AOC i2473Pwy este de aproximativ 30 de lire, primul având un preț aproximativ de 159 de lire, cel de-al doilea de respectiv 189 de lire. Ultimul model dispune de capabilități Miracast pentru ca utilizatorii să își poată conecta dispozitivele mobile și să facă streaming direct de pe telefon pe monitor.

Ambele modele cu boxe ONKYO vor fi disponibile în curând și pe piața din România, cu scopul de a oferi o experiență net superioară din punct de vedere al audiției.

AOC ONKYO 1

Citește și: