AOC dezvăluie un monitor 4K accesibil

AOC dezvăluie un monitor 4K accesibil

AOC a dezvăluit primul său monitor accesibil cu rezoluție 4K UHD, cu o diagonală de 28 de inci.

AOC 4K UHD

Industria display-urilor încearcă de ceva vreme noi modalități de a îmbunătăți experiența vizuală. De la 3D la echipamente de realitate virtuală, nici una dintre variante nu este încă adoptată la scară largă. Așadar focusul a trecut pe echipamentele cu rezoluție mare, 4K UHD. Chiar dacă este vorba de gaming, editare foto/video, proiectare sau alte activități de enetertainment, tehnologia 4K aduce un plus semnificativ de beneficii utilizatorului. Probabil, acum un an, display-urile 4K nu păreau atât de tentante, însă recent prețurile au scăzut drastic, iar un monitor sau chiar un televizor ce beneficiază de această rezoluție a devenit chiar accesibil.

AOC a dezvăluit primul său monitor 4K accesibil de gaming, cu rezoluție de 3840×2160 pixeli – AOC U2868Pqu. Totul s-a petrecut la un eveniment PC Retail Bootcamp din Londra.

Noul monitor 4K are o diagonală de 28 de inci și, cel mai important pentru segmentul de utilizatori căruia îi este destinat, un timp de răspuns de 1 ms. Din punct de vedere al conectivității, AOC U2868 vine cu Dual-Link DVI, HDMI și DisplayPort și deține, pe lângă acestea, o pereche de boxe integrate.

Prețul de listă pentru acest model este de 537 lire sterline, mai exact 2932 lei la cursul actual. Pentru un astfel de monitor 4K, prețul este bun, având în vedere că variantele de 27 sau 28 de inci cu rezoluție FullHD ajung și la 2000 lei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: