Twitter: Angajări în marketing și pregătiri pentru o platformă comercială

Twitter: Angajări în marketing și pregătiri pentru o platformă comercială

Noile zvonuri în ceea ce privește Twitter sunt legate de posibilitatea ca intrării companiei în domeniul vânzărilor directe. Anunțuri despre angajări Twitter pe poziții de specialiști de marketing întăresc aceste zvonuri.

Twitter angajari marketing

Twitter plănuiește de ceva vreme intrarea în domeniul comercial, însă, fără nici o confirmare oficială până la momentul de față, nu avem nimic mai mult decât o serie de zvonuri. Am putea vedea în curând o platformă comercială în cadrul Twitter. Au apărut și mai multe anunțuri despre angajări Twitter pe poziții de specialiști de marketing, mai exact pentru posturile Commerce Product Manager, Commerce Product Marketing Manager și Senior manager for Commerce Partnership.

”Angajăm oameni experimentați pe posturile de PMM, Commerce. Ajutați la construcția lui Twitter ca o platformă de cumpărături.” – a postat într-un tweet oficialul de marketing al companiei, Bryan Sise.

Dincolo de aceste anunțuri de angajări Twitter, nu se cunosc informații clare legate de metoda de plată folosită, deși Stripe și PayPal sunt luate în considerare. Twitter se axează de asemenea pe legătura dintre reclama vândută la momentul actual pe platformă și bunurile care vor fi vândute direct cu ajutorul platformei de social media. Mai sunt o mulțime de întrebări care nu au un răspuns foarte clar, legate de tipuri de produse vor fi vândute, însă în curând va veni și acest răspuns.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: