Android L, disponibil și pe alte dispozitive Nexus

Android L, disponibil și pe alte dispozitive Nexus

Android L a fost prezentat de Google la conferința I/O și un preview pentru programatori a fost oferit pentru Nexus 5 și Nexus 7. Acum, acest preview poate fi accesat și pe alte dispozitive.

AndroidL-3170 google

Potrivit pocketnow.com, Android L este oferit momentan în varianta pentru dezvoltatori pe mai multe dispozitive din seria Nexus, pentru a fi testat, dezvoltat și îmbunătățit până la oficializarea sa pe toate dispozitivele.

Preview cu Android L pe playtech.ro.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Android L/”/]

Bill Yi de la Google a anunțat că Android L poate fi instalat în versiunea pentru dezvoltatori pe tabletele Nexus 7, prima generație, Google Nexus 4 și pe tableta Nexus 10.

Momentan Google dorește să controleze mai bine acest sistem de operare și să nu-l ofere publicului înainte de a nu fi testat de către programatori. Pentru a fi instalate, trebuie să accesați link-urile de mai jos.

Codul sursă nu este complet, așadar dezvoltatorii nu vor putea face custom ROM-uri pe baza acestuia, deocamdată. Totuși, asta arată că Google ia în calcul să actualizeze toate aceste dispozitive la ultima versiune, o veste foarte bună pentru utilizatori.

Google Nexus 7 – WiFi

Google Nexus 7 – 3G

Google Nexus 7 2013 – WiFi

Google Nexus 7 2013 – Date

Google Nexus 4

Google Nexus 5

Google Nexus 10

Un preview al lui Android L pe Nexus 5 puteți vedea în video-ul de mai jos. O singură remarcă față de ceea ce am spus acolo – poți răspunde direct din notificare la mesaje.  

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: