Amped Wireless anunță un router de putere mare AC1900

Amped Wireless anunță un router de putere mare AC1900

Amped Wireless, producătorul american de routere wireless de putere mare a lansat astăzi noua familie de routere AC 1900.

Amped Wireless High Power AC1900

Se pare că veștile despre noi produse lansate încep să vină cu 3-4 zile înainte de deschiderea celui mai mare targ de consumer electronics, CES 2014. Amped Wireless, unul dintre producătorii mai puțin cunoscuți pe piața noastră a lansat noua gamă de produse din seria AC1900, produse ce funcționează pe cel mai nou standard wireless 802.11 ac. Acesta oferă viteze de transfer Gigabit pentru toate dispozitivele conectate intre ele.

RTA30 Hight Power AC1900 Wi-Fi Router dispune de 8 antene radio, antene de tip dual band, si 16 amplificatoare de putere dedicate. Router-ul include un port USB 3.0 pentru dispozitivele de stocare sau auxiliare ce se pot conecta pe acesta. Router-ul dispune de o mulțime de opțiuni de management și pentru controlul parental, sau software ca rețele de tip quest și ajustări fine ale routăarii pachetelor și al semnalului de wireless.

EA33 High Power AC1900 WiFi Range Extender este un adaptor universal pentru exinderea capabilității wireless a unei rețele wireless. Se poate conecta atât cu fir la un router sau poate prelungi semnalul acestuia prin protocoalele de Wireless Distribution System. Si acesta deține un port USB 3.0 pentru sharing-ul de fișiere și 5 porturi Gigabit cu  fir. Toate produsele Amped Wireless vin cu utilitarul Wi-Fi Analitic Tool pentru Windows și Android, prin intermediul căruia se poate analiza și optimiza rețelele interne create cu router-ul pentru o eficiență și o performanță maximă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: