AMD își demonstrează puterea pe segmentul de mobile la MWC 2014

, 27 Feb, 09:03

AMD are și el un stand respectabil în cadrul MWC 2014, unde a adus o serie de dispozitive interesante.

2014 APU Platform

Foto: Playtech.ro (AMD)

O mare parte din acestea sunt produse demo ale tehnologiei pe care AMD o va implementa în dispozitivele producătorilor, în cursul acestui an. O parte dintre acestea sunt destinate segmentului de gaming, altele sunt demonstrații ale tehnologiei mobile și a APU-urilor produse de companie.

Tableta Gaming AMD

Foto: Playtech.ro (AMD)

Pentru segmentul de gaming AMD a prezentat o tabletă de 10 inci bazată pe un APU încă nedezvăluit, ce deține un SSD de 60 GB, 2 GB memorie RAM DDR3 și un display cu rezoluție FullHD. Tableta rulează foarte bine sistemul de operare de la Microsoft, Windows 8.1 și se pot experimente o serie de jocuri la o calitate ridicată pe aceasta.

APU Platform AMD Tableta

AMD Gaming

APU Platform AMD Tableta Gaming Windows

Foto: Playtech.ro (AMD)

TABLETA Gaming Windows 8.1

La capitolul portabilitate, avem tableta de mai sus, pe care am menționat-o mai devreme, precum și dispozitive precum Toshiba Sattelite Click, o tabletă cu tastatură detașabilă și cu un ecran de 13.3 inci. Aceasta are o configurație bazată pe un APU A4-1200, cu un consum foarte redus de energie, un GPU integrat Radeon HD8180, 4 GB memorie DDR3 și un HDD de 500 GB de dimensiuni noramel pentru un laptop. Sunt curios totuși de ce nu s-a folosit un SSD, eventual unul de capacitate mai mică, pentru a scădea greutatea dispozitivului și pentru a crește autonomia acestuia.

Toshiba Sattelite Click

Foto: Playtech.ro (Toshiba Sattelite Click)

AMD MWC 2014

Foto: Playtech.ro (AMD la MWC 2014)

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail