Amazon a creat o listă de cumpărături pentru distribuitorii de droguri

Amazon a creat o listă de cumpărături pentru distribuitorii de droguri

După cum bine știm, Amazon este locul unde putem găsi aproape orice fel de produs, de la mașini până la mâncare și electronice, într-o listă de cumpărături variată.

Season_2_promo_pic_4

De câteva zile, website-ul Amazon este implicat într-o situație interesantă, rezultat al sistemului de recomandări automate al site-ului. Cumva, un utilizator a cumpărat un anume cântar digital de pe acest site, apoi alți utilizatori au făcut și ei comenzi pentru același tip de produs, cântarul AWS-100. Sistemul de recomandări al site-ului a început să sugereze cumpărătorilor să cumpere și alte produse, folosite pentru cântarirea și împachetarea drogurilor de către distribuitori.

Desigur, recomandările pentru o listă de cumpărături nu aveau cum să fie făcute decât automat, în funcție de achizițiile anterioare ale utilizatorilor respectivi. Interesant este impactul pe care această situație îl poate avea, atunci când autoritățile se sesizează și vor începe să caute datele utilizatorilor care au făcut respectivele comenzi pe site-ul Amazon. Nu este clar la acest moment dacă site-ul poate oferi sau nu informații legate de identitatea utilizatorilor săi, pe baza cumpărăturilor efectuate de aceștia.

Respectiva listă de cumpărături sugerată include, pe lângă cântarul respectiv, diverse recipiente din plastic, ermetice, pungulițe cu fermoar, pudră de cafeină, instrumente de măcinat tutunul, instrumente de curățat, pensete și alte elemente care par cam ciudate la prima vedere.

Citește și:
Etichete: