Allview lansează P7 Seon, cu ecran de 5,5 inch și procesor hexacore

Allview lansează P7 Seon, cu ecran de 5,5 inch și procesor hexacore
Octavian Palade
15:34 08.07.2014

Brașovenii de la Allview au anunțat, marți, lansarea smartphone-ului Allview P7 Seon. Acesta vine cu un ecran de 5,5 inch și un procesor cu șase nuclee, se arată într-un comunicat remis ”Playtech”. 

Allview P7 Seon (2)

 P7 Seon este dotat cu un ecran de 5,5” IPS cu rezoluţie HD (1280 x 720 px) şi un touchscreen OGS (One Glass Solution). Display-ul este protejat de Dragontrail Glass, un strat de sticlă ce reprezintă combinaţia optimă între dimensiuni reduse, greutate uşoară şi rezistenţă.

Smartphone-ul este dotat cu un procesor Hexa Core cu frecvenţă de 1,5 GHz şi memorie RAM de 1 GB, iar procesorul grafic este de tip Mali 450.

 Smartphone-ul P7 Seon are încorporat amplificatorul Yamaha, iar camera principală de 8MP model OV 8830 cu autofocus este dotată cu LED Flash și are funcţie de înregistrare video Full HD. Camera frontală este de 2MP.

P7 Seon rulează sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat peste care cei de la Allview au pus o serie de teme pe care noi nu le suportăm. 

Smartphone-ul P7 Seon este disponibil de astăzi pe bază de precomandă la preţul de 999 lei.

Smartphone-urile au devenit dispozitive pentru divertisment, iar consumatorii îşi doresc device-uri care să redea conţinutul multimedia de înaltă calitate, devenit omniprezent. Prin display-ul generos de 5,5 inch, difuzoarele stereo şi procesorul Hexa Core, P7 Seon rezonează cu cerinţele pieţei şi oferă o experienţă mobilă accesibilă.” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

 

 

Comentarii
loading...