13 nov. 2014 | 12:34

Allview lansează Wi7 și Wi10N, două dispozitive cu Windows 8.1

ACTUALITATE
Allview lansează Wi7 și Wi10N, două dispozitive cu Windows 8.1

Allview a lansat, joi, în cadrul evenimentului Microsoft Summit România, două dispozitive cu Windows 8.1. Este vorba despre tableta de 7 inch Wi7 și netbook-ul hibrid Wi10N. 

Wi10N-&-Wi7

Allview Wi7 are un display de 7 inch cu rezoluție 1024×600 pixeli și un procesor Intel Atom Quad Core cu frecvența de 1,33 GHz care poate ajunge până la 1,83 GHz. Memoria RAM este de 1GB, iar spațiul de stocare este de 16GB. Subscripția Office 365 Personal inclusă pentru un an de zile poate fi utilizată pe tableta Wi7, un PC și un telefon. Aceasta asigură cea mai recentă versiune a programelor Office și 1 TB de stocare online pe OneDrive. Astfel, fișierele sunt sincronizate pe toate dispozitivele, fiind ușor de accesat și partajat. 

Wi7

Allview Wi10N are display de 10 inch cu rezoluție HD și este echipată cu tastatură cu doc reversibil ce permite alegerea celui mai potrivit mod de poziționare, în funcție de moment. Device-ul este potrivit pentru persoanele care doresc o soluție ultra portabilă ce îndeplinește atât rolul de tabletă cât și de netbook. Wi10N este dotată cu un procesor Intel Atom Quad Core cu frecvență de până la 1,83 GHz, un procesor grafic Intel HD Graphics și memorie RAM de 1 GB. Productivitatea este întregită de tastatura cu touchpad și de posibilitatea de a atașa un mouse prin Bluetooth sau conectându-l în portul USB.  Bateria de 6.000 mAh ar trebui să asigure o autonomie de aproximativ 5 ore, susține compania.  

Wi10N

Noile produse marca Allview sunt disponibile începând de astăzi la prețurile de 379 lei pentru Wi7 și 1149 lei pentru Wi10N.

„Fiecare dintre cele două device-uri lansate astăzi aduce beneficii multiple consumatorilor. Wi7 este o tabletă ușor de transportat ce are integrat un procesor performant Intel Atom și beneficiază de subscripție Office 365 Personal pentru un an. Prețul device-ului nu depășește cu mult costul unei licențe Office achiziționată separat,” a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.