21 iul. 2014 | 08:50

Chinezii pregătesc noul „cel mai subțire telefon“. L-am putea vedea în România prin Allview

ACTUALITATE
Chinezii pregătesc noul „cel mai subțire telefon“. L-am putea vedea în România prin Allview

Unul dintre cei mai cunoscuți producători de la care Allview cumpără dispozitive ar putea lansa cel mai subțire telefon din lume. Ultimul „cel mai subțire“ model a venit și în România sub numele X2 Soul.

Allview X2 Soul-1464

Dacă ai auzit de Allview X2 Soul, trebuie să știi că este construit pe tiparul modelului Gionee Elife S5.5. Acesta a fost cel mai subțire telefon din lume, cu o grosime de 5,5 milimetri. Acum, noul model, cu numele de cod GN9005, are o grosime de doar 5mm, informează Engadget.

De ce ar putea Allview să aibă cel mai subțire telefon din lume? Compania din Brașov nu are fabrici în China, ci are contracte încheiate cu producătorii chinezi, iar unele dintre modelele de vârf ale Gionee au ajuns, ușor modificate, în România sub brand românesc. X2 Soul este ultimul exemplu, un dispozitiv premium pentru gama Allview.

Cât despre cel mai subțire telefon Gionee, acesta are un ecran de 4,8 inci HD, folosind tehnologia AMOLED, un procesor quad-core la 1,2GHz, 1GB de memorie RAm și un spațiu de stocare de 16GB. Camera principală are 8 megapixeli, cu una frontală de 5MP pentru selfie-uri și videoconferințe. Bateria este de 2.050 mAh.

Allview X2 Soul, “probabil” cel mai subțire smartphone din lume

Deocamdată, telefonul care ar putea fi cel mai subțire din lume a ajuns doar la TENAA, adică Centrul de Certificare al Echipamentelor Electronice din China. Imaginea de mai jos este prima neoficială cu acest smartphone.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele