03 oct. 2014 | 18:15

Aerocool XPredator Cube, o carcasă cel puțin interesantă pentru entuziaști

ACTUALITATE
Aerocool XPredator Cube, o carcasă cel puțin interesantă pentru entuziaști

Aerocool a lansat recent cel mai nou model de carcasă ce poartă numele de Predator Cube.

Aerocool_XPredator_Cube_01

Modelul se inspiră foarte mult de la varianta Aerocool Xpredator, o carcasă full-tower, păstrând o mulțime de elemente de design însă nu și dimensiunea. XPredator Cube este o carcasă miniATX și are o formă foarte apropiată de cea a unui cub. După cum am spus se păstrează design-ul agresiv cu acele lamele superioare de la modelul anterior, precum și schema de culoare îndrăzneață negru/roșu sau negru/portocaliu. Mai nou chiar, modelul Cube va fi disponibil și pe argintiu.

Șasiurile de acest tip sunt destul de populare de ceva vreme, în primul rând pentru dimensiunea mai redusă a acestora cât și pentru faptul că sunt ceva mai portabile și pot fi transportate mai ușor la evenimente de genul LAN party-uri, dacă mai organizează cineva așa ceva desigur. Dimensiunile acesteia sunt de 280 x 418 x 412 mm și poate acomoda o serie de componente hardware destul de puternice, în ciuda dimensiunii reduse. Suportă plăci grafice cu o lungime de până la 345 mm, 6 ventilatoare, sisteme de răcire cu apă și mai multe unități de stocare diferite.

Carcasa vine echipată cu filtre pentru praf, un ventilator de 200 mm în partea frontală și unul de 140 mm în spate. Pe masca frontală se regăsesc porturi USB 3.0, jack-urile de audio, precum și un controller de turație pentru ventilatoare. Prețul va fi undeva în jurul sumei de 110 Euro.

Aerocool_XPredator_Cube_02

Aerocool_XPredator_Cube_03

Aerocool_XPredator_Cube_04