ADATA lansează un nou firmware pentru SSD-uri cu controller SandForce

ADATA lansează un nou firmware pentru SSD-uri cu controller SandForce

ADATA a lansat un nou firmware, versiunea 5.5.5 pentru SSD-urile cu controller SandForce.

ADATA XPG SX910

Firmware-ul vizează produsele ce beneficiază de un controller SandForce 2200. Update-ul este aplicabil modelelor SX910/SX900/SP900/SP800/S511/S510/S396.

Noul software optimizează compatibilitatea cu standardul TRIM și stabilitatea pentru conexiunea de SATA 3, precum și îmbunătățește procesul de recovery în instanțele de oprire nesigură sau resetare a sistemului. Cumpărătorii care doresc să facă acest update de firmware ar trebui să acceseze linkul următor, să selecteze modelul SSD-ului pe care aceștia îl dețin, cu atenție, și să downloadeze firmware-ul comprimat 5.2.5. După download, localizați fișierul respectiv, extrageți-l într-un director separat, rulați programul executabil ADATA-SF-FieldUpdater ca Administrator și așteptați până când update-ul este realizat.

Acum, ca orice update de firmware, este bine să aveți un back-up al sistemului instalat pentru cea mai mare siguranță. Desigur, producătorul specifică și el acest lucru, și chiar dacă nu ar trebui să fie nici o problemă, ei nu sunt răspunzători de pierderea datelor. Personal, nu am avut nici o problemă cu update-ul de firmware la SSD-uri, însă există multe situații în care utilizatorii de pe diverse forumuri s-au plâns că nu le mai pornește sistemul după aceste update-uri.