ADATA Elite CE700, o stație de încărcare Wireless pe standardul Qi

ADATA Elite CE700, o stație de încărcare Wireless pe standardul Qi

ADATA este un brand sinonim cu memoriile și soluțiile de stocare. ADATA Elite CE700 este un dispozitiv care în mod normal nu intră în categoria de produse comercializate de producător.

ADATA Wireless Qi

Totuși, prezența acestui tip de produs în oferta lui ADATA confirmă faptul că producătorii de soluții de stocare flash se orientează acum să aducă variante și pentru piața de dispozitive mobile. Un element care a beneficiat de destul de multă atenție pe acest segment este încărcarea Wireless pe standardul Qi.

Adata Elite CE700 este o stație de încărcare ce funcționează în două poziții, atât orizontal cât și vertical, și oferă posibilitatea încărcării oricărui dispozitiv mobil ce permite acest lucru. Mai exact este vorba de orice telefon ce dispune de încărcare wireless, cu sau fără o carcasă dedicată acestei funcții. Nokia Lumia 920 este primul care îmi vine în minte, însă sunt destule variante și pentru Android sau carcase speciale pentru iPhone.

Unitatea de încărcare are forma unui HDD extern, asemănător cu unul din modelele din portofoliul producătorului, iar conținutul cutiei este destul de standard, dispozitivul, cablul de conectare micro USB și manualul de utilizare. Probabil că ar fi fost interesant ca acesta să dispună și de o baterie internă care să poată fi reîncărcată de la PC și apoi să ofere energie wireless telefonului mobil.

ADATA Wireless Qi 2
ADATA Wireless Qi 2
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: