Aceasta este una dintre cele mai frumoase aplicații pentru SMS-uri

Aceasta este una dintre cele mai frumoase aplicații pentru SMS-uri

QKSMS nu este o aplicație foarte veche, însă deja a reușit să atragă atenția unui public larg prin funcționalitatea sa și prin ușurința cu care poate fi utilizată.

qksms 1

Pe segmentul aplicațiilor pentru mesaje și-au făcut de curând apariția mai mulți concurenți, fiecare dintre ei aducând ceva în plus. Motivul pentru care acest fenomen a apărut este că varianta standard de Android KitKat nu a avut parte de propria aplicație pentru mesagerie. În condițiile în care mulți utilizatori au beneficiat de la început de vanilla sau și-au instalat-o ulterior, a apărut nevoie de asemenea aplicații. Android 5.0 va veni cu propria variantă instalată, însă mai este foarte mult timp până când majoritatea utilizatorilor vor primi update-ul.

QKSMS s-ar putea dovedi a fi extrem de utilă pentru aceștia. De la început se observă faptul că ”Material Design”, elementul caracteristic Android Lollipop 5.0, a fost implementat, iar pentru a scrie rapid aveți o iconiță în partea din dreapta jos a ecranului. Aplicația vă dă opțiunea de a o personaliza și puteți alege dintre 19 culori posibile în varianta standard. Odată ce ați ales culoarea, aceasta va deveni caracteristică pentru QKSMS. Dacă 19 opțiuni nu vă sunt de ajuns, puteți face un upgrade la varianta premium și veți avea acces la peste 170.

La fel ca majoritatea aplicațiilor de acest fel, QKSMS va afișa o casetă în momentul în care primiți un mesaj pentru a putea răspunde cât mai rapid. QKSMS este o aplicație simplă și foarte atrăgătoare și poate fi descărcată gratuit de pe Google Play Store.

collage qksms

Citește și:
Etichete: