Aceasta este cea mai rapidă maşină de jucărie cu radio comandă din lume

, 01 Apr, 10:10

Deoarece se pare că există un record şi pentru aşa ceva, mai jos puteţi vedea cea mai rapidă cu radio comandă din lume.

cea mai rapida masina rc nic-case

În teorie, este vorba de o jucărie. Aceasta nu este însă sub nici o formă o jucărie normală. Nu atunci când a fost construită de la zero de către un pasionat de , cu scopul foarte clar de a depăşi recordul actual de viteză cu un astfel de automobil.

Cu această formă aerodinamică, gândită să ofere stabilitate şi viteză foarte mare printr-o frecare minimiă cu aerul, Nic Case a creat o maşină ale cărei roţi sunt complet ascunse. Poartă numele R/C  Bullet – glonţul cu radio comandă şi de fapt este o variantă îmbunătăţită a unui model mai vechi similar estetic. Marea diferenţă între cele două iteraţii de R/C Bullet ţine exclusiv de viteză. În trecut, maşinuţa de jucărie prindea 276,87 kilometri la oră, iar iar cea de acum ajunge la  307,85 kilometir la oră. Cei 30 de kilometri în plus au fost suficienţi pentru ca Nic Case să fie deţinătorul recordului mondial de viteză pentru o maşină cu radio comandă.

Trecând peste designul nu foarte obişnuit, R/C Bullet are o construcţie foarte specială. Roţile sunt din fibră de carbon, iar cauciucurile folosite sunt din BSR. Pe viitor, acelaşi creator pasionat speră cu jucăriile sale să atingă pragul de 322 kilometri pe oră sau 200 Mph.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail