505 Games & Plastic Piranha anunță disponibilitatea lui Rekoil pe Steam

505 Games & Plastic Piranha anunță disponibilitatea lui Rekoil pe Steam
16:00 29.01.2014

Publisher-ul 505 Games și dezvoltatorul Plastic Piranha au anunțat disponibilitatea ultimului lor titlu, Rekoil, pe platforma celor de la Valve.

Rekoil Steam

Rekoil este disponibil acum pe Steam la preșul de 14.99 Euro. Rekoil este un joc de tip arena shooter ce permite lupte între maximu 24 de jucători. Dezvoltat de un modder jocul deține o mulțime de unelte pentru modificarea acestuia, și de asemenea și multe oduri de joc, 10 hărți și 40 de arme diferite, toate axate pe lupta de aproape. Rekoil a fost creat pentru aceia care își doresc un mediu echilibrat de joc cu o varietate mare de stiluri.

Jocul suportă servere customizabile și toate funcționalitățile pentru a putea fi jucat în mod competitiv. O dorință a producătorilor este ca acest joc să ajungă un titlu important în competițiile internaționale. Există și un mod de spectator, integrare cu Twitch TV pentru ca jucătorii să poată face streaming direct din joc, suport pentru gameplay-ul în rețea, și abilitatea de a oferi secvențe de replay pentru segmente selectate ale jocului.

Dezvoltatorii și entuziaștii pot intra în concursul pentru dezvoltarea de hărți, acestea fiind apoi evaluate de producători și de comunitate înainte să fie disponibile ca update.