ZeroLemon este o husă menită să vă tripleze autonomia la Note 3

ZeroLemon este o husă menită să vă tripleze autonomia la Note 3

Statistic, s-ar putea să aibă cea mai mare baterie, în practică, însă, ecranul îmens trece prin ea ca prin brânză, un motiv pentru ZeroLemon.

ZeroLemon 10.000 mAh husă galaxy note 3.

Aproate toţi utilizatorii care ajung să şi-l doresc teribil atât pentru dimensiunea ecranului, cât şi pentru aplicaţiile native de luat notiţe. Din păcate, aceleaşi elemente sunt consumatoare foarte mari de energie electrică. Ca urmare, deşi vorbim de o baterie standard de 3200 mAh, nu prea există utilizatori de Note care au parte de două zile de utilizare departe de priză. În loc să-i criticăm pe cei de la Samsung, cel mai bine ar fi să avem în vedere faptul că nu prea există smartphone-uri moderne în general care să aibă o autonomie sporită.

Dacă nu vă deranjează să măriţi un pic grosimea phabletului vostru preferat de dragul unei baterii mai mari, cei de la ZeroLemon au o soluţie cu un nume cât se poate de sugestiv. În imaginea de mai sus puteţi vedea o carcasă care înlocuieşte bateria originală a aparatului şi poartă numele de 10,000mAh Tri-Cell Extended Battery Case Set.

Practic, vorbim de o baterie care ar trebui să vă tripleze autonomia. Are un pret de 60 de dolari, vine cu NFC integrat şi, pentru cei care îşi doreau de mult o soluţie pentru singurul handicap al telefonului Note 3, cu siguranţă nu e alta mai bună.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: