Zepelinul ar putea fi reintrodus ca transport marfă în Europa

, 24 Dec, 10:30

Zepelinul era regele cerului în vremuri de mult uitate și se pare că este momentul pentru ca acestea să se întoarcă pentru transport marfă în Europa.

Zepelinul

Cargolux va introduce o nouă generație a acestor aparate zburătoare, chiar la începutul anului 2016. Mai exact, 22 aeronave vor intra în funcțiune la data respectivă. Zepelinul este o invenție germană, creația lui Ferdinand von Zeppelin la începutul secolului 20.

Noile modele de zepelin pentru transport marfă în Europa vor fi create în California în parteneriat cu Aeroscraft Corporation. Acestea vor fi capabile de o decolare verticală și aterizare tot în același fel, vor avea o lungime de 168 metri și vor fi capabile de transportul a 65 de tone de marfă. Viteza lor va fi de aproximativ 220 kilometri pe ora și vor avea o autonomie de 5700 de kilometri.

Zepelinul a fost folosit timp de multe decenii pentru reclamă și zboruri de plăcere, însă până acum nu a avut un rol atât de important în industrie. Este plăcut de știut că aceste aparate vor fi folosite din nou pentru transportul de marfă, fiind mai economice decât avioanele clasice. Nu știm însă în ce măsură sunt acestea sigure și cât de mulți producători sau distribuitori vor apela la serviciile companiei de transport marfă în Europa. Rămâne să vedem ce se va întâmpla cu această idee la începutul anului 2016.

Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail