Xiaomi Mi3, o chinezarie cu o configuratie de invidiat

Xiaomi Mi3, o chinezarie cu o configuratie de invidiat

Ca multe alte terminale ce urmeaza sa fie lansate oficial, Mi3 a ajuns pe internet printr-o poza incetosata postata pe Sina Weibo.

xiaomi mi3 phablet android smartphoen

Cu toate ca asemenea smartphone-uri rareori ajung in aceasta parte a oceanului, realizarile chinezilor nu trebuie neglijate. In plus, daca aveti un prieten care ajunge in China, merita sa aveti in vedere un Xiaomi Mi3.

Aparatul este construit in jurul unui panou Full HD de 5,5 inci. Pe langa ecran, care reprezinta un upgrade semnificativ in comparatie cu dotat cu o rezolutie 720p, noul smartphone al chinezilor e dotat cu cel mai recent procesor quad core de la Qualcomm, un Snapdragon 800. Configuratia acestuia mai include o cantitate generoasa de 3 GB RAM, o camera principala de 13 megapixeli si una frontala de 5 megapixeli. Nu lipseste senzorul NFC, o sonorizare stereo Hi-Fi cu mult peste terminalele actuale si o baterie de 3600 mAh, care ar trebui sa va mentina gadgetul in functiune pe parcursul unei zile obisnuite de lucru.

Indiferent cum priviti problema, Xiaomi Mi3 este un terminal gata sa se ia la tranta cu un Galaxy S4 sau un HTC One, nu inteleg de ce producatorii asiatici nu fac eforturi pentru a propaga astfel de dispozitive si in Europa sau America de Nord. Cine stie, poate pana in august, cand ar trebui sa fie anuntat oficial, cei de la Xiaomi vor decide comercializarea sa dincolo de granitele Chinei.

Citește și: